dimarts, 6 de maig del 2014

Presentació del llibre "En defensa d'Afrodita"El divendres 9 de maig a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc la presentació del llibre "En defensa d'Afrodita. Contra la cultura de la monogàmia" a càrrec de Na Pai al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.

"Sexe? Amor? Relacions? Parella? Relacions lliures? Tens un repte entre les mans, un repte contra tu, contra tot allò que hem après, que ens han ensenyat. Un repte que ens obliga a canviar l’òptica amb la que mirem el món. Un repte a pensar les relacions sexo-afectives des d’una perspectiva de ruptura i innovadora. Aquest llibre pot ferir la teva sensibilitat, pot fer que et qüestionis la teva vida i les teves relacions, pot ser un xoc, però aquesta n’és la intenció, forçar-nos a reflexionar sobre allò que mai ens haguéssim plantejat.

En Defensa d’Afrodita, vol ser un càntic col·lectiu a unes noves formes de relacionar-nos entre les persones. Unes formes lliures i no coercitives on la llibertat sexual sigui la garant de la construcció de la persona nova en una nova societat."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada