dimarts, 29 d’abril del 2014

Arxivament del procés judicial del cas Parquímetres




















L'Esquerra Independentista d'Osona celebrem l'arxivament del procés judicial que mantenia com a imputades tres militants d'ARRAN Osona i del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.

Aquest procés judicial va portar a aquestes tres persones a declarar davant del jutge, l'octubre de l'any passat, com a presumptes culpables de l'acció de protesta contra l'empresa gestora de la zona blava d'aparcament per la privatització de l'espai públic del centre de Manlleu.

Com ja vam denunciar al seu moment, també en una nota de premsa, varen voler intentar criminalitzar a tres militants per la seva implicació política sense cap mena de prova. Es va invertir el normal procediment judicial d'investigar els fets per poder determinar els culpables d'aquests i, en el seu lloc, assenyalaren quines persones havien de ser imputades i posteriorment buscaven qualsevol mínima relació (tot i ser totalment inconsistent o falsa) per poder-los incriminar. Això que ja denunciàrem al seu moment, el temps ens ha acabat donant la raó i aquestes tres companyes han estat absoltes per falta de proves.

Alhora, però, volem repudiar la desproporció amb què s'ha seguit el procediment i la criminalització que han sofert algunes persones pel simple fet de la seva militància política.
Malgrat les ànsies d'algunes persones, empreses i institucions d'atemorir el moviment independentista d'esquerres a la nostra comarca, ara més que mai, cal dir ben clar que LA CRIMINALITZACIÓ NO ENS FARÀ CALLAR.

Alerta Solidària
Esquerra Independentista d'Osona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada