dilluns, 7 de gener del 2019

Presentació de llibre "Jo acuso" (Endavant Osona-El Ripollès)

Endavant OSAN d'Osona i el Ripollès organitza la presentació del llibre "Jo acuso, la defensa en judicis polítics" amb pròleg d'Olivier Peter (advocat d'Anna Gabriel a Suïssa) i epíleg de Jordi Cuixart (president d'Omnium Cultural i pres polític des del 16 d'octubre de 2017).

La presentació del llibre anirà a càrrec de l'autor, l'exdiputat de la CUP-CC BENET SALELLAS, actual advocat d'Anna Gabriel i de l'equip jurídic de Jordi Cuixart. A l'acte també hi intervindran LÍDIA MOLANO, jurista i militant de l'assemblea comarcal d'Osona i el Ripollès d'Endavant OSAN i ESTHER CUIXART, germana de Jordi Cuixart.

L'acte es realitzarà al CASAL BOIRA BAIXA DE MANLLEU A LES 19:30H DEL DIVENDRES 11 DE GENER i comptarà amb la col·laboració d'Omnium Osona i el mateix Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.

Des d'Endavant OSAN "PROPOSEM ALS AGENTS SOCIALS, POLÍTICS I SINDICALS treballar, cadascú des de l'àmbit i protagonisme que li pertoqui, per LA CONVOCATÒRIA D’UNA VAGA GENERAL I D’UNA JORNADA DE LLUITA EL PRIMER DIA DEL JUDICI ORAL"
(https://www.endavant.org/continuem-fent-front-a-la-repressio-de-lestat-espanyol/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada