dimarts, 25 d’abril del 2017

7a Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans a Manlleu

























































Manlleu acull la 7a Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans

Casals i ateneus. Esperançadora xarxa d’espais que al llarg dels anys han replicat arreu del territori i que a peu de carrer dibuixen els Països Catalans. Projectes col·lectius sorgits d’aquelles i aquells que mai ens hem conformat a ser espectadors dels dies que ens ha tocat viure en aquesta riba del Mediterrani i que hem decidit passar a ser protagonistes per transformar les nostres realitats properes i quotidianes. Des dels barris i municipis: des de la base. Des de l’espai més idoni per a construir alternatives i transformacions, i on dipositem tota esperança d’un futur millor per a totes i tots.

Un nou maig s’acosta i, per setena vegada, això és sinònim de que està a punt de tenir lloc una nova Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Després de passar per Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Benimaclet, Reus, Berga i Felanitx, aquest any Manlleu agafa el relleu i la Trobada farà parada a la nostra població els propers 12, 13 i 14 de maig del 2017.

Com és costum, l’eix central de la Trobada el formaran l’Assemblea Plenària i les Taules de Formació i Debat on compartirem les experiències i dinàmiques dels diferents Casals i Ateneus i on treballarem projectes i propostes per articular i tirar endavant la Xarxa. Més enllà d'això però, també hem organitzat un conjunt d’actes oberts a tota la població que tindran lloc a Manlleu durant tot el cap de setmana.

Aquest 2017 el Casal Popular Boira Baixa celebrem els 15 anys del nostre col·lectiu i per a nosaltres és un autèntic privilegi que Manlleu sigui la població amfitriona de la Trobada. Conscients del repte que suposa i que la utilitat de la mateixa depèn de la implicació del màxim nombre possible de persones, us animem a totes i a tots a participar-hi!

Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

ACTIVITATS:

DIVENDRES 12 MAIG 2017
20h Acte de PRESENTACIÓ de la Trobada (al Casal Boira Baixa)
Tot seguit: Sopar i Mostra de CULTURA POPULAR
22h Concert amb MIREIA VIVES i BORJA PENALBA (al Casal Boira Baixa)

DISSABTE 13 MAIG 2017
8.30h Esmorzar
10-14h ASSEMBLEA PLENÀRIA
14h Dinar Popular (al Casal Boira Baixa)
16-19h TAULES DE FORMACIÓ I DEBAT
21h CORREFOC amb la Colla de Diables Serpents de Manlleu
i els Diables Rocadepena d'Alpens (inici al Casal Boira Baixa)
22h Sopar i Concert amb RESILIÈNCIA, EL DILUVI,
SMOKING SOULS, KOP i PD RATLLES (Zona Pavelló)

DIUMENGE 14 MAIG 2017
10h Esmorzar
12h GLOSA-VERMUT amb Maribel Servera, Farri, Mireia Mena,
Carolino, Guida Sellarès i Immaculada Tubau (ponicana)
(al Casal Boira Baixa)

1 comentari: