divendres, 23 de setembre del 2016

Festa del verro i la birra


















































I ja tenim aquí la ‘Festa del verro i la birra'!

Una festa alternativa en la que aprofitem per denunciar i criticar el model de gestió de la indústria ramadera i de la sobreexplotació que se'n fa, amb tot l'impacte mediambiental que suposa.

Aquest any, la festa dura 2 dies. La programació començarà el dissabte 24 de setembre a les 10 matí amb un taller d'elaboració de cervesa artesana, on tothom podrà observar i aprendre com es fa. La durada d'aquest taller és d'unes 4 hores i gratuït. A les 7 de la tarda, es projectarà el documental "El preu del porc" (Jordi Regàs i Lluís Armengol, 2015). Seguidament hi haurà un debat amb membres del col·lectiu Càrnies en lluita per parlar de la situació actual. A partir de les 9 del vespre hi haurà sopar popular amb pinxos vegetarians i per acabar la nit, tindrem música i festa amb PD Ratlles.

L'endemà, el diumenge 25 de setembre a les 6 de la tarda, hi haurà la presentació del llibre "Els músics també mengen" amb la participació de l'autor Pere Cardona i l'Isard, cantant d'Hora de Joglar.

Dit això, us hi esperem a totes i tots! I esperem seguir-nos trobant a peu de carrer, allà on tot acaba i tot torna a començar; recuperant l’espai públic i convertint-lo en un punt de trobada popular, per seguir teixint i transformant els barris, el poble i el país.

A continuació trobareu un enllaç amb el comunicat que vam fer el 2013 explicant de per què les entitats ja no tenim cabuda a la plaça i de per què apostem per aquesta festa alternativa:
http://www.boirabaixa.cat/2015/09/festa-del-verro-i-la-birra.html?=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada