dissabte, 3 de setembre del 2016

Desobeïm per la Independència dels Països Catalans - 10S a Manlleu

Com cada any, l’Esquerra Independentista d’Osona organitza una mobilització la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, el 10 de setembre. Enguany, els actes tindran lloc a Manlleu.

Des de l’Esquerra Independentista fem una crida a la mobilització perquè creiem necessari reivindicar la via de la desobediència com a l’única efectiva per assolir la independència dels Països Catalans. Així mateix, també animem a la població a manifestar-se per la celebració d’un Referèndum Unilateral d’Independència, sense oblidar-nos tampoc de la lluita contra els sistemes capitalista i patriarcal per recuperar, d’aquesta manera, la plena sobirania: com a poble, classe i dones.

La jornada començarà a les 8 del vespre amb una marxa de torxes per la independència que sortirà de la plaça Fra Bernadí de Manlleu i arribarà a la plaça de Dalt Vila. Tot seguit, a la mateixa plaça, es durà a terme un acte polític que comptarà amb quatre intervencions: Mireia Vehí, diputada de la CUP-Crida Constituent al Parlament de Catalunya; membres de La Xinxa, col·lectiu feminista de Manlleu; Montse Castañé, militant de la COS i de Càrnies en Lluita i membre del Comitè d’Empresa de l’escorxador ESFOSA; i Arnau Comajoan, militant d’Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista que ha renascut amb força aquest any a Osona, amb dos nuclis: a Manlleu i Vic.

En acabar l’acte polític, a les 10 de la nit, es realitzarà un sopar popular que consistirà en una sardinada i opció vegana per aquelles persones que ho desitgin. En acabar, el grup manlleuenc Sixtus posarà punt i final a la jornada amb un concert en acústic.

Arran Manlleu, Arran Vic, CUP Alt Ter, Sepc Manlleu, Sepc Vic, SEPC Roda de Ter, Eskerdats - Assemblea de Joves Roda de Ter, COS Osona-Ripollès, La Xinxa Feminista, Capgirem Vic i Endavant-OSAN Osona.

Desobeïm per la independència dels Països Catalans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada