dimarts, 3 de març del 2015

Renúncia al conveni Boira Baixa - Ajuntament

El Casal Popular Boira Baixa fa 12 anys que va començar a autogestionar-se i tenir un espai obert a tota la població, un espai que al llarg dels anys ha anat compartint amb moltes entitats i persones de Manlleu. Activitats de tot tipus han estat possible gràcies a la tasca diària de totes elles.

Durant aquests anys el funcionament del Casal sempre ha mantingut una independència respecte les institucions. No obstant, la situació de cada moment ha fet que fins a dia d'avui es demanés a l'administració local una subvenció per finançar part de les activitats i despeses de l'entitat. Aquest finançament sempre ha estat una part petita respecte tot el pressupost de l'entitat, però alhora ha servit per fer possible en cada moment la viabilitat del projecte.

Arribats aquest punt, aquest any des del Casal Popular Boira Baixa volem fer un pas més dins el nostre projecte. Des de la ferma convicció que l'autogestió dels últims anys ha estat adequada a cada moment, aquest any decidim autofinançar-nos d'ara en endavant sense cap ajut per part del consistori municipal. Renunciem per tant al conveni de col·laboració establert els últims anys per part de l'Ajuntament de Manlleu.

Finalment, volem expressar la nostra voluntat de que els diners aprovats en aquest concepte per l'any 2015, un total de 1.700€, puguin anar destinats a projectes socials pel jovent, ja sigui per accés a l'habitatge, la formació, l'oci alternatiu, les festes populars o per projectes juvenils.

Des del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu continuarem treballant per ser un espai obert, viu, participatiu i autogestionat.

Manlleu, març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada