dissabte, 31 de maig del 2014

Presentació anul·lada en solidaritat amb Can Vies




















[ÚLTIMA HORA]

Avui dissabte 31 de maig havia de tenir lloc al CasalPopular Boira Baixa de Manlleu la presentació de la territorial osonenca del SEPC.

Conscients de que aquesta setmana ha estat marcada per la lluita del veïnat de Sants contra el desallotjament i enderrocament del Centre Social Autogestionat Can Vies i la solidaritat que aquesta ha rebut des de molts racons dels Països Catalans i d'altres nacions germanes, hem decidit anul·lar aquesta presentació.

Ho fem perquè creiem que és un moment crucial per demostrar que el poble ha dit prou, i que n'estem fartes i farts de les agressions que dia rere dia reben els moviments socials al nostre país a mans de les institucions que diuen ser democràtiques però que a l'hora de la veritat no els tremola el pols a l'hora d'enviar-nos policia i més policia per reprimir-nos.

És per això que els nuclis del SEPC Osona hem decidit desplaçar-nos fins a Barcelona per participar a les mobilitzacions convocades pels membres del CSA Can Vies que fa 17 anys que creaven alternatives i arrelaven al barri colze a colze amb el teixit associatiu del barri de Sants i anul·lar la presentació.

Disculpeu les molèsties!
Can Vies és a terra, barris, viles i ciutats en peu de guerra!

31 de maig del 2014.
Osona, Països Catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada