divendres, 16 de maig del 2014

Mirada Crítica, cicle de documentals




















Aquest mes de maig tindrà lloc al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, un seguit de projeccions de diferents documentals englobats en el cicle de MIRADA CRÍTICA, una mirada compromesa de la societat.

Les projeccions tindran lloc cada dimarts a les 9 del vespre al mateix Casal Popular Boira Baixa (C. Rossell, 16 - Dalt Vila - Manlleu).

Dimarts, 6 de maig - 21h
PERSÉPOLIS
GÈNERE Animació // DIRECTOR Josh Fox // ANY 2007 // DURADA 95 min // SINOPSIS Història autobiogràfica de la Marjane Satrapi a l’Iran i els canvis que viu com a dona amb la dictadura i la seva experiència femenina al llarg de vint anys.

Dimarts, 13 de maig - 21h
THE SEGOVIA BIG BAND
GÈNERE Documental // DIRECCIÓ Gemma Serrahima Mackay // DURADA 67 min // ANY 2013 // SINOPSIS El 5 d’abril de 1976, un grup de presos d’ETA político-militar van organitzar una fuga a la presó de Segovia. Els 24 membres de la fuga i els 5 del comando exterior van intentar creuar la frontera amb França per escapar. Només hi va haver una víctima mortal en la acción: Oriol Solé Sugranyes (MIL), que va ser atrapat pels projectils de la Guàrdia Civil.

Dimarts, 20 de maig - 21h
4F
GÈNERE Documental // DIRECCIÓ 15Mbcn.tv // MUNTATGE 15Mbcn.tv - Núria Campabadal GUIÓ La Directa - 15Mbcn.tv // DURACIÓ 120 min // ANY 2013 // SINOPSIS Barcelona, 2006. El cas 4F, que va acabar amb un agent de la Guardia Urbana en coma, va tenir com a conseqüència la detenció i condemna a presó de cinc joves i el suicidi d’una de les acusades, Patricia Heras.

Dimarts, 27 de maig - 21h
BYE BYE BARCELONA
GÈNERE Documental // DIRECTOR Eduardo Chibás // DURADA 55 min // ANY 2014 // SINPOSIS Explica la difícil convivència entre Barcelona i els barcelonins, i el turisme i turistes. Exposa a través del testimoni de residents a Barcelona, els greus efectes que té el turisme a la ciutat.
CLOENDA AMB PA AMB TOMÀQUET I PRODUCTES DE LA TERRA

Entrada gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada