dissabte, 19 d’abril del 2014

Inauguració de la Biblioteca Popular del Casal Boira Baixa



































Més llibres, més lliures

El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu engega un petit projecte de biblioteca popular. L’hàbit de llegir dins els espais crítics és essencial a l’hora de formar-se i crear o debatre sobre alternatives. Feminisme, internacionalisme, història o societat, tot des d’una perspectiva crítica, són algunes de les temàtiques que es podran trobar a l’espai que el Casal oferirà a partir del proper 23 d’abril.

Així, coincidint amb la diada de Sant Jordi fem un pas endavant i presentem una biblioteca pensada per a compartir coneixements i llibres de temàtiques que moltes vegades són difícils de trobar en els espais públics existents. Actualment gairebé un centenar de llibres ja es poden trobar al local del Casal Popular Boira Baixa i es preveu anar augmentant a mesura que el projecte es consolidi.

Els llibres que formaran part de la biblioteca seran donacions, compres de llibres que el Casal ha adquirit al llarg dels anys a través de xerrades i formació interna i, també, es contempla la possibilitat de tenir llibres prestats per persones que vulguin col·laborar oferint-los de forma temporal. Per altra banda, el funcionament de la biblioteca serà a través de llistes de préstec on cada usuària podrà endur-se en préstec el llibre que vulgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada