dimarts, 29 de setembre del 2020

El Casal Popular Boira Baixa organitza la projecció de la pel·lícula La mort de Guillem el proper divendres 2 d’octubre a l’Espai Rusiñol de Manlleu

 El Casal Popular Boira Baixa, conjuntament amb el CDR Manlleu, l’ANC Manlleu i Arran Manlleu, organitza la projecció de la pel·lícula La mort de Guillem el proper divendres 2 d’octubre de 2020 a partir de 2/4 de 10 de la nit a l’Espai Rusiñol (C/ Rusiñol, 56).

L’acte es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de prevenció sanitàries derivades de la situació epidemiològica. En aquest sentit, per tal de controlar l’aforament, cal reservar plaça gratuïtament a través del següent formulari:

Evidentment, també serà obligatori l’ús de mascareta i es proporcionarà gel hidroalcohòlic a l’entrada per garantir la desinfecció de mans. L’organització assegurarà, així mateix, el manteniment de les distàncies interpersonals.

La projecció es farà coincidint amb l’estrena pública del film a les principals televisions públiques dels Països Catalans al sud de l’Albera: TV3, Àpunt i IB3. La pel·lícula rememora l’assassinat de Guillem Agulló i Salvador, un jove de divuit anys, militant de Maulets i del moviment antifeixista, que fou assassinat d’una punyalada al cor per un grup de neonazis l’11 d’abril de 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipuli la mort del seu fill i perquè no sigui considerada fruit d'una simple baralla entre bandes. El camí, ple d'obstacles i amenaces i enmig d'una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d'aprendre a viure fent el dol per la mort d'un fill mentre lluita per la seva memòria, una memòria que de mica en mica esdevé el símbol d'una causa que ells mai no haurien pensat encapçalar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada