dilluns, 11 de desembre del 2017

Documental "Arrels de resistència" i debat sobre l'actualitat a Palestina














































Aquest divendres 15 de desembre a les 8 del vespre tindrà lloc al Casal Popular Boira Baixa, la projecció del documental «Arrels de Resistència», una producció del grup de solidaritat amb Palestina La Recol·lectiva. Tot seguit, hi haurà debat amb l’activista sirio-palestí i membre del col·lectiu Crida Migratòria Mohammad Alsharqawi i membres de La Recol·lectiva, entre els quals es troba un manlleuenc. Alsharqaw ens explicarà de primera mà l’actual situació a Palestina després que el govern dels Estats Units hagi decidit traslladar la seva ambaixada a Jerusalem, reconeixent-la així com a capital d’Israel i eliminant la solució dels dos estats.

Un cop finalitzat el debat tindrà lloc un sopar palestí i el tradicional concurs de preguntes de l’Esquerra independentista «Militant» a partir de 2/4 d'11 de la nit. Aquest acte s’emmarca en la celebració del quinzè aniversari del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.

El grup que ha produït el documental, La Recol·lectiva, és un col·lectiu autònom d’activistes que organitza activitats i campanyes de solidaritat i de resistència amb Palestina. A través de l’autogestió, financen accions als territoris ocupats palestins, principalment enfocats a la recollida d’olives durant el mes d’octubre. L’objectiu és ajudar a les persones més afectades pel conflicte en zones rurals. Sovint tenen prohibit recollir les olives de camps que han treballat des de fa dècades i, quan no és així, pateixen atacs dels colons israelians o del mateix exèrcit pel simple fet d’estar treballant la seva terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada