dimecres, 24 de setembre del 2014

El Casal Popular Boira Baixa a la Festa del Porc i la Cervesa


































FESTA DEL PORC I LA CERVESA
26, 27 i 28 de setembre de 2014 a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu
A la parada del Casal Popular Boira Baixa hi podreu trobar pinxos i entrepans, cervesa artesana, begudes de la terra, mojitos i aigua de valència.
També realitzarem un CONCURS DE MENJAR BOTIFARRA el dissabte, 27 de setembre a les 7 de la tarda a l'Aula del costat de la parada del Mercat Municipal. Premi: Val obsequi del Mercat Municipal.

Aquest cap de setmana de nou ens veurem a plaça, a peu de carrer, amb tota la gent que conflueixi a la Festa del Porc i la Cervesa. Celebrem que s’hagi tornat a obrir aquesta petita escletxa per donar cabuda a les entitats, una escletxa tan petita que ens fa entendre que no hi ha hagut totes les facilitats possibles per tal de convidar a tot el teixit veïnal i associatiu de la població, un teixit que durant anys ha confiat en la festa i hi ha participat activament.

L’enfocament de la festa és un, i després d’un debat intens i interessant, assumint contradiccions, des del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu hem decidit participar-hi empenyent fort. Creiem que ser-hi ens permetrà deixar-hi petjada, i treballar des de dins perquè el rumb de la festa es pugui redreçar de cara als propers anys.

Com a model de festa, creiem que no es facilita la promoció econòmica d’aquells comerços amb més necessitat d’obrir-se a nous espais, a causa dels preus elevats que cal pagar a l’hora de ser-hi presents.

Caldria també potenciar l’arrelament del teixit comercial de Manlleu, ja que més del 50% dels expositors són d’altres pobles i gran part de fora de la comarca, i treballar per un vertader km 0 de producció i consum.

Seguirem apostant per unes festes populars, obertes i participatives. I per això, aportarem el nostre granet de sorra des de dins, per intentar canviar-ne el rumb i visualitzar que espais de participació associativa són necessaris per teixir complicitats entre la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada