dijous, 12 de juny del 2014

Presentació del llibre "Rebels amb causa"


Aquest divendres 13 de juny a les 8 del vespre tindrà lloc la presentació del llibre "Rebels amb causa, manifest juvenil contra el poder adult" al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu. L’acte està organitzat pel SEPC Manlleu i Arran Osona, dues organitzacions de l’Esquerra Independentista d’àmbit juvenil. Finalment s’organitzarà una Cafeta per l’autogestió.

Rebel·lies que són causa de l’edat? Inquietuds que se’ns passaran amb el temps? Prou grandetes com per pensar i fer segons què? El jovent som el futur del país, però mentrestant se’ns arrossega pel present. Se’ns deslegitima i es silencien les desigualtats entre joves i adults. Poder dels adults, doncs?

Aquest manifest pretén contribuir a la reflexió col·lectiva entre joves, i envers la situació del jovent dins la societat. Idees, arguments i vivències que es converteixin en presa de consciència, en munició per a fer preguntes irreverents als poderosos i per replantejar i organitzar una resposta per al nostre dia a dia. El què realment temen el capitalisme i el patriarcat és que, quan siguem adultes, seguim sent rebels amb causa.

“Tant de bo, m’hagueren caigut a les mans manifestos com aquest quan era adolescent. M’haguera obert una espai per la reflexió i la participació. No oblidem que aquest és l’objectiu darrer d’aquest manifest. Pensar, debatre, redefinir estratègies. I animar-te a passar a l’acció.”

Xavi Sarrià, vocalista d’Obrint Pas.
Fragment del pròleg de Rebels amb causa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada