dimecres, 5 de març del 2014

Per un avortament lliure i gratuït

El proper dissabte 8 de març a les 8 del vespre tindrà lloc una performance a favor d'un avortament lliure i gratuït a la Plaça Crist Rei de Manlleu.

Us animem a participar-hi!

8 de març. Dia Internacional de les Dones
PER L’AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT
Ens oposem a la contrareforma de la llei de l’avortament proposada des del govern central perquè coarta la nostra llibertat per poder decidir sobre el nostre propi cos i ens avoca a pràctiques clandestines que augmenten el risc de mortalitat.

Es calcula que cada any morim 47.000 dones per les complicacions derivades dels avortaments clandestins i milions patim greus seqüeles per aquestes pràctiques.

Aquestes nefastes conseqüències afecten en major mesura a la classe obrera que no compta amb els recursos econòmics necessaris per poder anar a un altre país a avortar sota supervisió mèdica.

Mundialment s’ha comprovat que els països on l’accés a anticonceptius i l’avortament és lliure, hi ha una considerable reducció d’avortaments.

Als Països Catalans hi va haver una reducció del 18% d’avortaments arran de la implementació de la llei de l’avortament per terminis de 2009.

La contrareforma no té raons objectives per ser aplicada, es regeix per la moralitat conservadora i burgesa del govern central.

Volem una llei de l’avortament lliure amb la que puguem exercir el nostre dret a decidir sobre la maternitat sense haver de justificar el no desitjar-la.

Per això decidim avortar la contrareforma de Gallardón. Encara som a temps de poder evitar la mort de milers de dones.
Organitza: Casal Popular Boira Baixa, CUP Manlleu, SEPC Antoni Pous i ARRAN Osona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada