divendres, 14 de juny del 2013

SOM CIMS Manlleu: Pugem a Cabrera!



































Som Països Catalans, som muntanya, som mar, som plana, som delta, som arxipèlag, som interior, som costa, som serra, som caps, som cims…

El proper dissabte 22 de juny tindrà lloc una caminada a Cabrera dins la campanya "Som Cims! Som Països Catalans!". Es quedarà a les 9 del matí a les Piscines de Manlleu per marxar conjuntament amb cotxe o qui ho prefereixi a les 10 del matí a Sant Julià de Cabrera per començar a caminar.

Aquesta caminada, apte per a tots els públics, està organitzada pel Casal Popular Boira Baixa de Manlleu amb la voluntat que tota aquells col·lectius i persones dels diferents pobles de les nostres contrades que tinguin ganes de participar a aquesta iniciativa s'hi puguin afegir.

La campanya Som Cims consisteix en un conjunt de marxes, excursions i ascensions al màxim nombre de cims dels Països Catalans que tindran lloc el cap de setmana del 22 i 23 de juny, en motiu de la diada dels Països Catalans (24 de juny). D’aquesta manera contribuirem a la visibilització política del país i la defensa del territori.

Us animem a participar-hi. Salut, muntanya i Països Catalans!

Casal Popular Boira Baixa de Manlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada