dimecres, 1 de maig del 2013

MIRADA CRÍTICA, cicle de documentals



































Aquest mes de maig i principis de juny, tindrà lloc al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, un seguit de projeccions de diferents documentals englobats en el cicle de MIRADA CRÍTICA, una mirada compromesa de la societat

Les projeccions tindran lloc cada dilluns a les 9 del vespre al mateix Casal Popular Boira Baixa (C. Rossell, 16 - Dalt Vila - Manlleu).

DILLUNS, 6 DE MAIG
IÑIGO CABACAS. CRÓNICA DE UNA HERIDA ABIERTA
GÈNERE Documental // DIRECTOR Carlos Trijueque // ANY 2013 // DURADA 66 min // SINOPSIS El documental reflexa les hores posteriors del partit de l’Athletic-Schalke 04, on a causa de la violenta càrrega de l’Ertzaintza, el jove Iñigo Cabacas va resultar ferit greu i mort al cap de tres dies a causa de l’impacte d’una pilota de goma.

DILLUNS, 13 DE MAIG
GUATEMALA TIERRA ARRASADA
GÈNERE Documental // DIRECTOR José Gaya // ANY 2004 // DURADA 52.17 min // SINOPSIS Al 1996 es van firmar els acords de pau a Guatemala després de 36 anys de Guerra Civil i més de 200 mil morts. Mostra la veu dels testimonis de l’horror més absolut que van viure als anys 80.

DILLUNS, 20 DE MAIG
GASLAND

GÈNERE Documental // DIRECTOR Josh Fox // ANY 2010 // DURADA 107 min // SINOPSIS Diferents territoris dels Estats Units s’han vist afectats per l’extracció de gas natural “no convencional” pel mètode de fracturació hidràulica (fracking).

DILLUNS, 27 DE MAIG
DRAPS BRUTS

GÈNERE Documental // DIRECTOR Carlos Vera i Carlos Collazos (SICOM i HOWav) // ANY 2013 // DURADA 40 min //SINOPSIS Denúncia de la corrupció a la sanitat catalana i dels efectes nocius que les privatitzacions i les retallades causen a la ciutadania.
AMB L'INTERVENCIÓ DE JOSEP CABAYOL, president de SICOM i productor de DRAPS BRUTS.

DILLUNS, 3 DE JUNY
BERTSOLARI

GÈNERE Documental // DIRECTOR Asier Altuna // ANY 2011 // DURADA 90 min // SINOPSIS El bertsolari és l’improvitzador de versos cantats en euskera. Aquesta tradició oral ha sabut evolucionar i adaptar-se als temps conectant amb les generacions més joves.
CLOENDA AMB PINXOS I SIDRA.

Entrada gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada