dilluns, 8 d’abril del 2013

Presentació del setmanari la Directa







































Aquest proper divendres, 12 d'abril a les 8 del vespre, tindrà lloc al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, la presentació del setmanari la Directa a Osona a través d'una xerrada sobre mitjans de comunicació alternatius a càrrec de Jesús Rodríguez, membre de la Directa.

El Casal Popular Boira Baixa s'ha subscrit recentment a aquest setmanari per tal de poder oferir un mitjà més de difusió alternatiu i compromès amb la societat.

La DIRECTA és un mitjà de comunicació en català d'actualitat, investigació, debat, i anàlisi nascut l'any 2006. Amb vocació d'independència, vol exercir la funció social de denunciar els abusos i injustícies i potenciar les alternatives. 
Les persones que integren aquest projecte horitzontal, assembleari, autogestionat i descentralitzat al territori, entenen la comunicació com una eina de transformació social i la rebutgen com a simple mercaderia o negoci. Per aquesta raó, la Directa vol ser una eina comunicativa per a visualitzar les pràctiques dels moviments socials, i aquells projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l'actual. Alhora, es presenta com un mitjà de visibilització d'aquells col·lectius invisibles per a la gran majoria de mitjans de comunicació. Sempre, a través d'un periodisme seriós i de qualitat que el consolidi com a mitjà de comunicació dirigit al conjunt de la societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada