diumenge, 17 de febrer del 2013

Xerrada informativa Aturem el Fracking

































La Plataforma Aturem el Fracking (PAF) d'OSONA organitza una xerrada informativa el proper divendres 22 de febrer de 2013, a les 20h, al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, a càrrec d'en Sergi Solà (membre del Grup de Defensa del Ter i de la PAF) i de l'Aleix Rifà (membre del Casal Popular Boira Baixa, d'Arran i de la PAF).

En aquesta xerrada s'informarà de:

- Els objectius, funcionament i properes activitats de la PAF a nivell local (Osona) i general (Catalunya).

- Dels molts impactes ambientals nocius que comporta el fracking (fractura hidràulica i/o tècniques d'estimulació).

- De la necessitat d'un canvi de model energètic que:
1. Inverteixi en energies renovables, no contaminants i amb una TRE (Taxa de Retorn Energètic) més elevades que l'extracció de gas d'esquist (on s'utilitza el fracking).
2. Afavoreixi la producció distribuïda d'energia en detriment de la oligarquia energètica que domina el sector actualment.
3. Vetlli per la conservació del territori, del seu patrimoni natural, per la salut de les persones i totes les formes de vida que en aquest hi conviuen.
4. Vetlli per un model, productiu i econòmic, basat en l'agricultura i ramaderia de qualitat, el consum en Km 0, el turisme i serveis de qualitat, i la compatibilitat d'aquest amb les activitats industrials necessàries que existeixin actualment.

Per tot això, i per molt més, us convidem a compartir aquesta lluita i aquesta il.lusió per construir una societat millor, més equilibrada, més natural i més justa.
Estem en un període de transició inevitable...

I nosaltres som i serem els únics responsables de seguir vius o fòssils...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada