dilluns, 3 de desembre del 2012

10 ANYS Casal Popular BOIRA BAIXA Manlleu - desembre 2012



















10 ANYS Casal Popular BOIRA BAIXA Manlleu - desembre 2012

El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu arriba als seus 10 anys d'història. Llunyà queda aquell fred desembre de l'any 2002, però alhora són molts els records encara ben vius a la memòria de moltes de nosaltres. Aquella època l'Esquerra Independentista pràcticament no estava organitzada a Manlleu. Un grapat de joves vàrem decidir autoorganitzar-nos assembleariament, formar un Casal popular i posar-nos a caminar.

Són moltes les il·lusions, lluites, somriures i algunes llàgrimes que hem compartit durant aquests 10 anys. El Casal s'ha convertit en un espai de trobada, de debat, un espai útil també per altres col·lectius i entitats de Manlleu que es reuneixen sota aquestes parets. El col·lectiu ha anat creixent, incorporant joves que segurament han trobat al Casal el seu primer contacte amb la política. Una política que entenem que es fa el dia a dia, entre totes i tots, a cada barri i poble dels Països Catalans. És des de les nostres realitats més properes i quotidianes des d'on es transforma la societat, teixint complicitats i enfortint els projectes.

Des del primer dia hem fet nostra l'equació política de vincular la lluita per la independència dels Països Catalans amb la lluita per l'alliberament social. Defensem una democràcia participativa. La prohibició dels desnonaments per raons econòmiques. Volem construir una societat feminista i no patriarcal combatent tot signe d'homofòbia. Defensem el nostre territori, així com la llengua a cada agressió. Volem un país integrador i solidari amb la resta de pobles del món. Una societat autoorganitzada i viva. Una sanitat i educació públiques i de qualitat. Aquest és el país que volem. Aquest és el país que contribuïm a construir dia a dia des del Casal.

Per celebrar aquests 10 anys, hem programat un seguit d'actes culturals, polítics i festius que tindran lloc aquest desembre. Animem a tots els veïns i veïnes de Manlleu, així com els d'altres poblacions a participar-hi.

Després de 10 anys de Casal Popular Boira Baixa seguim i seguirem. No és temps ni de renuncies ni d'abaratir somnis. És l'hora de somriure i lluitar!

"Necessitarem tota la intel·ligència, necessitarem tot l'entusiasme, necessitarem tota la força!"

ACTES:

Divendres 7 de desembre 2012 al Casal Boira Baixa - 22.30h
"MILITANT". Concurs de preguntes sobre l'esquerra independentista
Inscripcions gratuïtes per parelles a boirabaixa@gmail.com o al facebook

Dissabte, 8 de desembre 2012 al Casal Boira Baixa - 21h
SOPAR 10 ANYS BOIRA BAIXA
Preu: 8€. Inscripcions a boirabaixa@gmail.com o al facebook

Divendres, 14 de desembre 2012 al Casal Boira Baixa
19.30h PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL sobre la problemàtica dels desnonaments "LA PLATAFORMA" (intervenció de membres de la PAH)
21h BOTIFARRADA POPULAR
23h CONCERT D'AT VERSARIS (gratuït)

Dissabte, 15 de desembre 2012 al Casal Boira Baixa - 19h
Xerrada “DONES: BRUIXES I HERETGES. CONDEMNADES PER DECIDIR SOBRE EL SEU COS I MENT?"
a càrrec de ROSER ALCÁZAR (educadora social i master en Estudis de la diferència sexual) i LÍDIA MOLANO (jurista i diplomada en igualtat i gènere). 
Organitza: Casal Boira Baixa i ARRAN Osona

Divendres, 21 de desembre 2012 a la Plaça Fra Bernadí - 17h
TALLER DE TIONS

Dissabte, 22 de desembre 2012 - 10h
PINTADA D’UN MURAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada