dijous, 7 de juny del 2012

Concentració i concert d'EINA en suport els vaguistes detinguts del 29M




















NI RETALLADES, NI REPRESSIÓ. 
NO ENS ATURARAN!
Llibretat Rubén i Andreu!
Dissabte, 16 de juny 2012

Els últims dies hem assistit a una onada repressiva contra els moviments socials i contra diversos activistes que van participar en les mobilitzacions de la vaga general del passat 29 de març. Com a resultat, aquesta onada ens deixa l'empresonament de l'Andreu, tortosí de naixement, veí actual de Sants, militant de Maulets i membre actiu del CSA Can Vies i del Casal Panxampla, i d'en Ruben, veí de Sants i membre actiu dels moviments socials i del CSA Can Vies de Sants.

Davant d'aquests fets, perpetrats pel conseller d'Interior Felip Puig, exigim la immediata posada en llibertat i l'absolució dels dos joves, així com l'absolució de totes les persones detingudes i a l'espera de judici per fets relacionats amb la vaga general del 29 de març. Fem, també, una crida a la mobilització i a la participació a totes les convocatòries i iniciatives de suport que puguin sorgir els propers dies i mesos.

Així mateix, animem a tots els veïns i veïnes de Manlleu així com als d'altres poblacions a assistir als actes de suport que es celebraran a aquesta població el proper dissabte 16 de juny:

20h - CONCENTRACIÓ per la llibertat d'en Rubén i l'Andreu i en contra les retallades i la repressió policial, a la Plaça de Dalt Vila de Manlleu.
21h - BOTIFARRADA al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.
23h - CONCERT: EINA, RESSAKA i THE SINGERMORNINGS. Als jardins de Can Puget de Manlleu. Entrada: 5€.

Llibertat Rubén i Andreu!
Absolució vaguistes encausades!

Més informació:
http://llibertatrubeniandreu.blogspot.com/
http://www.einappcc.cat/
http://www.facebook.com/thesingermorningsbcn
http://www.facebook.com/ressaka

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada