dimarts, 11 de maig del 2010

III Fira d'Intercanvi d'Osona a Manlleu


















L'ECOXARXA D'OSONA organitza la seva III FIRA D'INTERCANVI el diumenge 16 de maig a la Plaça Dalt Vila de MANLLEU.

L'horari serà de 10 del matí fins a les 3 de la tarda. Hi haurà parades de productes, ofertes de serveis i coneixements, etc. Els intercanvis podran realitzar-se de forma directe o través de la Moneda Lliure: l'Ecoseny (que és una forma de registre local de l'intercanvi que compartim amb la “Ecoxarxa del Montseny”). També hi hauran Tallers, Música, Espectacles i el Dinar Popular.

Les dues fires anteriors varen tenir lloc a VIC el 20 de desembre de 2009, i a TORELLÓ el 14 de març de 2010, amb molt bona acceptació per part de la població.

L'objectiu de la Fira, és donar a conèixer l'Ecoxarxa i el seu funcionament. Les fires, són més que un mercat, són una festa en les quals fomentem la relació social entre les persones que ja formem part de la Xarxa i amb la resta de la ciutadania. Aprofitem aquesta ocasió d'interacció pública per compartir l'esperit de lluitar contra el malbaratament de recursos, afavorir les relacions solidàries, i potenciar l'economia local i de proximitat.

ACTIVITATS:

- A 2/4 de 12: Actuació dels tabalers dels diables Serpents de Manlleu
- Cantautor de Vilanova amb el seu banjo
- Taller de pancartes
- A les 12h hi haurà una trobada de persones interessades en reproduir, conservar, cultivar, intercanviar i fer prospecció de varietats de llavors locals d'Osona.
- A les 14-15h hi haurà el dinar popular.

Breu història de la nostra xarxa:
Correu electrònic:
ecoxarxaosona@gmail.com
Web:

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada