dijous, 4 de febrer del 2010

Concentració ARE NO (Àrees de Residència Estratègiques) - 28.12.2008












QUE NO ENS PENGIN LA LLUFA!! DIGUEM NO A L'ARE!!
Sembla una broma, però no ho és. Per tal d’ampliar la oferta de pisos, la Generalitat de Catalunya ha previst la construcció d’unes zones residencials (ARE) en 86 municipis de tot Catalunya. Això suposarà la construcció de 90.157 nous habitatges, ara que hi ha més pisos buits que mai!
A Manlleu volen fer una de les AREs més grans de Catalunya (inclosa dins del projecte de les ARES de les Comarques Centrals), amb una alta densitat d’habitatges. Entre l’estació de tren i Sant Jaume, s’hi ha de construïr 2.273 habitatges (més de 6.000 habitants).
La crisis del Totxo no es soluciona amb més totxo, això és apagar el foc amb gasolina. El nou barri suposa construir un poble més gran que Roda. I els serveis? I els recursos naturals? I el teixit social? I els pagesos? Els que vivim a Manlleu, volem realment això? Fins on arribarà la febre del creixement?
Per rebutjar públicament aquesta proposta de la Generalitat, que ens sembla una broma de molt mal gust, convoquem una concentració el diumenge 28 de desembre a la plaça Fra Bernardí de Manlleu a les 12 del migdia.
Aquesta ha de ser una convocatòria massiva (a la qual l'alcalde de Manlleu s'ha afanyat a donar suport públicament) però sobretot ha de retronar als despatxos del Departament de Política Territorial (Generalitat). Cal fer extendre el rebuig a les ARES a tots els municipis afectats de Catalunya.
Us demanem el vostre suport a nivell d’entitat o a nivell individual.
Adheriu-vos a la comissió que estem creant: “encara hi som a temps!”ENCARA HI SOM A TEMPS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada