dijous, 4 de febrer del 2010

5è Aniversari del Casal BOIRA BAIXA de Manlleu - Desembre 2007






































5 TERRITORIS, UNA IDENTITAT
Preparats per afrontar el cor de l'hivern i les seves conseqüències, des del Casal Boira Baixa i amb estricta fidelitat, ens disposem a celebrar el nostre cinquè aniversari. L'aniversari de tots, l'aniversari del poble.
Cinc anys no és poca cosa. Són gairebé 2000 dies d'activitat i vida d'un col·lectiu que ja s'ha consolidat en el teixit associatiu i social de Manlleu. I això no vol dir que a partir d'ara renunciem a ampliar els nostres horitzons, en absolut. Tanmateix, el fet d'haver assolit una grup social consolidat dota de fortalesa i estabilitat la intenció de seguir creixent i treballant per la construcció del poble i, és clar, d'uns Països Catalans lliures, justos i socials.
Som ambiciosos. I és per això que no renunciem ni renunciarem a demanar més implicació per part dels socis, simpatitzants o qualsevol persona interessada. El futur no es construeix en dates assenyalades sinó cada dia i pas a pas. Entre tots. De la mà de la perseverança i la il·lusió. Els esforços són nombrosos però si considerem la nostra voluntat de construcció local i nacional, mai són suficients. Hem d'anar a més. De tots nosaltres, i des de la nostra humilitat, depèn el futur de totes i tots.No ens interessa l'independentisme de capa i mocador. És necessària més implicació.
Enguany, per commemorar aquests cinc anys d'existència i seguint els criteris de programació d'anys anteriors, hem dissenyat un seguit d'actes de temàtiques diverses i presentacions diferents a fi de potenciar la cultura i l'afany per aprendre i superar-nos. Cinc anys, cinc territoris i una sola identitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada